Αρχική Σελίδα

Topic Light Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Καλωσορίστε στο θέμα την ελαφριά Co., ΕΠΕ.

 

Η ελαφριά Co. θέματος, ΕΠΕ, που ιδρύεται στο έτος 2007, είναι κύριος κατασκευαστής με περισσότερο από την εμπειρία 12 ετών αρχειοθετημένη της Ε&Α και της πώλησης όλων των σκηνικών φω'των ειδών συμπεριλαμβανομένων των προβολέων ακτίνας λέιζερ, των φω'των ισοτιμίας των οδηγήσεων, των κινούμενων επικεφαλής φω'των, των κονσολών κ.λπ. DMX512 σε όλο τον κόσμο.

Στο φως θέματος, θα βρείτε τι θέλετε σε μια συσκευασία για να καλύψετε τις απαιτήσεις σας.

 

Το SpaceLas είναι το εμπορικό σήμα λέιζέρ μας για 12 έτη στην Ε&Α του συστήματος ανιχνευτών galvo και το λέιζερ παρουσιάζει προβολείς.

 

Πιστεύουμε ότι είμαστε επιτυχείς μόνο εάν οι πελάτες μας πετυχαίνουν, και είχαμε τα επιτυχή και αποδεδειγμένα αρχεία λιγότερο από στο συγχρονισμό 12 ετών να γίνουμε παγκόσμιοι συνέταιροι στην πώληση των προϊόντων μας.

 

Η θρησκεία της επιχείρησης είναι: η ικανοποίηση του πελάτη είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας! Θέλουμε να καταστήσουμε τους φίλους παγκόσμιους και να ικανοποιήσουμε τις διάφορες ανάγκες που οι πελάτες υποβάλλουν.

 

Ελαφριά Co. θέματος, ΕΠΕ “κύριος ιστοχώρος το www.topiclight.com και το www.spacelas.com του s

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επαφών: το sales@spacelas.com, το meiyinglight@gmail.com

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Κίνα Topic Light Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Topic Light Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Topic Light Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : Φως SpaceLas/θέματος

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~225

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%